Wat zijn RIPPLE XRP (ICO-valuta) en waarom is het zo populair?

RIPPLE is een uniek verkooppunt van de RIPPLE XRP voor beginners. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze nieuwe valuta een zeer weinig risico betrokken bij zijn handel. De eerste keer dat u Xriplle koopt, krijgt u vijf gratis munten van het bedrijf, die eigenlijk de micro-transacties zijn die u maakt om te beginnen met handelen in de valuta. Het is een ideale manier om meer te weten te komen over het protocol en een gevoel te krijgen van waar dit hele nieuwe onderneming om gaat.

Het belangrijkste verkooppunt van de rimpel XRP voor beginners is dat het een digitale portemonnee voor internet is, net als de populaire bitfinex of bitstamp daar. In plaats van uw geld in uw zak te hebben, wordt het in uw Coinage-account gestort, dat is als een spaarrekening waar u uw geld kunt gebruiken, maar u maar wilt. U kunt valuta’s kopen en verkopen wanneer u maar wilt en er is geen fysiek geld nodig. U hebt directe toegang tot uw account en kan fondsen verplaatsen als u wilt.

Dit is heel anders dan de andere munten die worden gebruikt, evenals een geweldige manier om meer te weten te komen over het protocol.

Zoals eerder vermeld, zijn er geen commissies en als u problemen tegenkomt, is het geen probleem. De ontwikkelaars van de Cryptocoin werken aan een full-featureled Marketplace om het product te ondersteunen en zal naar verwachting in de toekomst worden gestart. De markt zal veel robuuster en veiliger zijn dan de meeste altcoins daar vandaag en dit is een grote attractie voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een snelle, eenvoudige, toegankelijke manier om hun favoriete valuta’s te kopen en verkopen. De Cryptocoin is ook goedgekeurd door enkele grote namen in de wereld van Financiën en de wil van Warren Buffet en Peter Thiel hebben naar verluidt beleggingen in de nieuwe valuta gemaakt.

Net als vele andere digitale portemonnee-oplossingen, biedt Ripple XRP je een robuust platform dat 100% operationeel is met gratis upgrades. Je zult in staat zijn om in verschillende valuta’s te handelen, zoals de Amerikaanse dollar, de Canadese dollar, de Australische dollar, Britse pond en euro. In aanvulling op handenvrij zijn, is dit een functie die niet beschikbaar is met de meeste andere valuta’s die er op dit moment zijn. Omdat rimpel op het teller werkt op basis van de Amerikaanse dollar, hoef je je nooit zorgen te maken over problemen met wisselkoers.

Er zijn enkele andere valuta’s die de non-counter-markt gebruiken voor hun transacties zoals de Zwitserse frank.

In tegenstelling tot de meeste andere munten, hoeft u geen software op uw computer te downloaden om XRP te kopen. Het enige dat u hoeft te doen is inloggen op uw account en u kunt uw transacties zien. Uw aankopen verschijnen op uw Riplle-accountsaldo als een op Ether-gebaseerd actief. Hiermee kunt u uw tokens op elk gewenst moment en waar u maar wilt verkopen. Als u niet comfortabel bent, houdt u het geld vast in een traditionele virtuele omgeving, dan is het Riplle Coinage-account absoluut de oplossing.

De opkomst van Litecoin AndripPlecash heeft een nieuwe draai gedaan op het traditionele fondsenwervenmechanisme. Hoewel Riplle XR nergens in de buurt is, net zo populair als andere cryptosystemen zoals bitcoins en litecoin, heeft het nog steeds een uitzonderlijke functie te bieden. Omdat de twee valuta heen en weer kan worden verhandeld, geeft het u de vrijheid om tegelijkertijd in beide valuta te investeren. Op deze manier heeft u een gediversifieerde portefeuille over verschillende uitwisselingen zonder zich zorgen te hoeven maken over conversieproblemen of liquiditeit. In een toekomstig artikel zullen we een kijkje nemen hoe een van deze twee geweldige valuta’s vergelijkt met Riplle.

Klik hier Bitcoinmeester

Susan Chavez