Vier stappen om het beste bulletjournaal te selecteren

Het kiezen van het beste bullet journal kan een moeilijk proces zijn. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen! Ze zijn er in alle verschillende vormen, maten, soorten papier, enz.

Hoe weet u welk bullet journal voor u geschikt is? Dit artikel laat je alle belangrijke informatie zien die je nodig hebt om te bepalen wat het beste bullet journal voor jezelf is en geeft je alle informatie die je nodig hebt om het perfecte bullet journal te selecteren dat aan je individuele behoeften voldoet.

Er zijn twee basisstijlen van bullet-journals: het grid-puntensysteem en de spiraalvormige stijl.

Het rastersysteem omvat het labelen van pagina’s met rijen en kolommen, die zowel verticaal als horizontaal kunnen zijn. Dit systeem is het meest basale van alle bullet-journals. Het geeft je veel ruimte om te schrijven en je kunt gemakkelijk zien wat je hebt geschreven. De spiraalstijl houdt alles op zijn plaats en geeft je meer schrijfruimte en een professionelere uitstraling.

Een belangrijk ding om te overwegen bij het kiezen van de beste bullet journals is de grootte van het tijdschrift zelf. Bent u van plan het op uw kantoor te houden? Ga dan met een groter dagboek. Als je meer een huiselijke persoon bent, wil je misschien kiezen voor een die gemakkelijk in je tas past. U wilt iets dat klein genoeg is om gemakkelijk mee te nemen, maar groot genoeg, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u het tijdens het reizen kwijtraakt.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen bij het kiezen van bullet journaling is de samenstelling van de omslag.

De hoes is waar je je belangrijkste gereedschap, pennen en potloden, opbergt. Een typische compositie is er een die wordt gedeeld door een lijn door de bovenkant, twee spaties voor uw naam en datum, een vak met vouwen en een aquarel of zwarte rand. Persoonlijk ben ik dol op aquarel- of geregen prints omdat ze me in staat stellen om mijn datum en naam snel en gemakkelijk in te voeren zonder erover na te hoeven denken. Andere keuzes zijn onder meer een vak of raster waar u eventuele aantekeningen in kunt bewaren, een pagina met lijntjes om uw dagboekpapier op te bergen en zelfs een houder voor een mobiele telefoon zodat u erop kunt schrijven terwijl u reist.

Zodra u uw compositie heeft geselecteerd, bent u klaar om aan de slag te gaan. U zou een goed idee moeten hebben van hoeveel bullet journals u zou willen hebben. Dat aantal bepaalt welke maat zak of dagboek je nodig hebt. Sommige mensen geven de voorkeur aan een kleinere zak of dagboek, terwijl anderen grotere, bredere zakken prefereren. Ongeacht welke zak of tijdschrift u kiest, u zult er een kunnen vinden die geschikt is voor de manier waarop u geneigd bent te schrijven. Sommige mensen geven de voorkeur aan een met een gevoerde flap, zodat ze er gemakkelijk op kunnen schrijven;

Het vierde dat u wilt overwegen, is of u een pennenlus of een ritssluiting voor uw zakagenda wilt. Pennenlussen zijn enorm populair omdat ze heel gemakkelijk te openen zijn om een idee te schrijven of te noteren. Ritsen aan de andere kant kunnen erg handig zijn als je merkt dat je je pen mist. Persoonlijk vind ik ritssluitingen leuk omdat ik ze gemakkelijk kan openen voor extra opslag als ik het nodig heb. Er zijn tal van opties om uit te kiezen, dus u zou geen problemen moeten hebben om er een te vinden die past bij uw behoeften en voorkeuren.

Op deze website meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/

Susan Chavez