FORD F150 vs Ecoboost

Een van de meest populaire pick-up truckmodellen is de Ford F150. Met een lichtgewicht ontwerp dat comfortabel is voor het ophalen van grotere belastingen, en krachtige motoren die meer kracht zijn dan ooit tevoren, zijn Ford F150-pick-ups een vrachtwagen die al tientallen jaren in de buurt is en zal een nietje in de Ford Truck-opstelling blijven. In deze gids leert u over de FORD F150-Winkle. Ontdek hoe Ford verbeterde verbeteringen aan de Ford F150 maakte om het nog nuttig te maken voor het ophalen van zware belastingen, en waarom de FORD F150winkle nog steeds de Roost regeert vandaag.

Ford introduceerde de Ford F150-piste tijdens het Modeljaar 2021 speciaal aanbod van Ford Motor Company. De Ford F 150-Winkle werd geboren uit de noodzaak van Ford-trucks die konden slepen en omgaan met zware belastingen. Ford had geen merk in dat tijdsbestek voor een vrachtwagen die zware ladingen hanteert; Dat is wanneer ze de FORD F150 Ecoboost bedachten, die het platform Fords ECE (Electronic Control) gebruikt.

Ford had ook behoefte aan een vrachtwagen die een trailer kon slepen en de rigeuren van de moeilijke wegen kunnen behandelen. Dat is wanneer ze het PRIVE-pakket FORD F150 introduceerden, dat een aantal optionele heavy-duty suspensies toevoegt en Fords Grawler Electric Power stuursysteem. Dit speciale optiepakket omvat:

FORD F150 ECOBOOST: De FORD F150 ECOBOOST is een ander slaapmodel dat Ford heeft ingevoerd voor het modeljaar 2021. Net als het speciale optiepakket, wordt de Ecoboost ook aangeboden als een speciaal optiepakket. Dit pick-up truck-pakket wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om uw lading te vervoeren, maar met een lichtere lichaamsstijl en meer robuuste wegmogelijkheden. De Ford F150 Ecoboost is het kleinste voertuig, althans in kubieke voet, maar het pakt een krachtige punch omdat het eigenlijk slechts vier voet lang is.

FORD F150 Ranger: de Ford F150 Ranger is opnieuw ontworpen voor de vijfde keer op een rij, en deze keer wordt het geleverd met een nieuwe look. In plaats van te gaan voor de traditionele Volledige Bumper Ford Ranger, wordt de Ford F150 Ranger geleverd met een halve bumper, die het een sportieve uitstraling geeft. Wat is er meer, is dat het nu Ford gebruikt Nieuwe Twin-Axle Powertrain, waarvan wordt gezegd dat het wordt geleverd tot veertig procent beter brandstofverbruik dan de vorige V8-motor. De FORD F150 Ranger krijgt ook FUTS Standard V6-motor, maar het krijgt een nieuw tweemassige aandrijflijnsysteem. De Ford F150-ranger wordt ook geleverd met een nieuw hard bed, dat FORD-claims helpt met het brandstofverbruik.

FORD F150 ECOBOOST: toen het voor het eerst werd gelanceerd, werd de Ford F150 Ecoboost ook gelanceerd met een stoer nieuw ontwerp. Het moest een mini-auto zijn voor klanten van Hard-Core Ford Truck. Ford slagen niet met zijn lancering, en al snel werd het stopgezet. Maar Ford introduceerde een sportief model van de EcoBoost, dat het beweert dat deze claimt, kan maar liefst dertig procent beter brandstofverbruik dan de vorige V6-motor. FUNDS TWIN-AXLE PowerTrain System en Sporty Lichaamsontwerp helpen het mee.

Kijk voor meer informatie op vanleersum.nl

Susan Chavez