3 waarheden over het grillen van vlees

bbq vlees

3 waarheden over het grillen van vlees

Er zijn drie regels voor geweldig barbecuevlees. Ten eerste moet de snede nieuw zijn en nooit bevroren. Ten tweede moet de snee een soort bescherming hebben tegen zuurstof, vet of zout, zodat het vocht wordt opgesloten en niet wegloopt.

Ten tweede moet goed bbq-vlees een goede laag vloeistof bevatten, bijvoorbeeld sap of olie. Dit helpt de snede vochtig te blijven tijdens het koken. Ten derde moet de textuur goed zijn, zodat de sappen niet weglopen en de marinade de hele maaltijd lekker ruikt bbq vlees. Het beste bbq-vlees heeft veel sap en is heel zacht of heel hard. Het vlees een nacht marineren en het vervolgens koken op indirecte hitte van een open vuur is een geweldige manier om lange, magere, smaakvolle steaks te krijgen.

Bij het grillen van vlees kun je het beste een goede barbecue gebruiken om het sap en vocht toe te voegen zonder dat het vlees te droog wordt. Het gebruik van houtskool op de grill is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat de marinade alle lagen vlees doordringt, maar vergeet niet om de marinade niet direct op de hete grill te leggen. Nadat de biefstuk ongeveer twee uur op de grill heeft gestaan, bedek je de grill met aluminiumfolie en laat je de biefstuk een nacht in de koelkast staan. Als je klaar bent om te eten, haal je de grill er gewoon uit en gooi je de steaks op de grill, waarbij je ze vaak omdraait om de buitenkant naar beneden en de binnenkant naar boven te koken.

Meer info over dit artikel: CoolToMeatYou.nl

Susan Chavez